Mustika keskuse Zoo Planeti lemmikloomade poodi sisse astudes avanes eest avar vaatepilt. Pood on väga suur ning asjad ei ole kuhjatud üksteise otsa. Keset poodi on tehtud aedikud erinevatele närilistele, samuti on ka poe parempoolne sein täis erinevaid näriliste puure. Muret tekitav on pisut loomakeste keskkond tõepoolest. Kuigi seadust ei ole keegi rikkunud, siis loomad tundusid olevat stressis. Puurid olid kolmest seinast klaasiga piiritletud ning ruumi loomadel liikumiseks ülemäära ei olnud.

Zoo Planeti kodulehel seisab poodi iseloomustav info:
Meie poodidest saate valida endale lemmiklooma, linnu või akvaariumikala. Pakume oma kauplustes parimate hindade ning rikkaliku sortimendiga kõrgekvaliteedilisi lemmikloomatoite ja tarvikuid, mille tootmisel on arvestatud Teie lemmiku eripärade ja vajadustega. Meie eesmärgiks on aidata Teil tagada oma lemmikule parim elukvaliteet!

Pered, kes poodi külastasid oleks nagu loomaaeda sisse astunud. Lapsed jooksid ringi ja hüüdsid: "Issi, issi, lähme vaatame, kas siin täna kiisusid ka on!" Pildistamine oli poes keelatud ning iga puuri peal oli selgelt ka seda markeeriv silt.

Jõudes kassipoegadeni, siis kassidele oli ka tehtud suurem tuba, kus kolm seina olid klaasist. Ruumis oli seintel mitmeid riiuleid, kus kassid turnida saavad. Samuti oli tuba varustatud mitmete ronimispuude ning ka kahe peidupaigaga. Sümpaatne oli see, et kasside toast läks väikene luugikene tagatuppa. Võib vaid loota, et kassidel on ka hubane tagaruum ning neid ei suruta terveks päevaks külastajate pilgu alla. Seda, mis seal tagatoas toimus, me näha ei saanud, kuid külastajate pilkudele mõeldud tuba oli tühi.

Vesteldes müüjaga, saime vaid vastuseks, et hetkel on kassipojad kõik ära ostetud ning neid ei tule ka juurde. Müüja oli väga vaikne ning vastas küsimustele nii napisõnaliselt kui võimalik. Pigem ei soovinud ta antud teemal rääkida ja tahtis kliendist nii ruttu lahti saada kui võimalik. Jääb vaid loota, et see müüja jutt on tõsi ja kassipoegi enam poodi müüki ei tooda. Hetkel ei olnud Mustika keskuse Zoo planeti lemmiklooma poes Maine Coon kassipoegi müügil.