Detroiti koerte varjupaiga asutaja Dustin Oliver otsustas seda pilti nähes hetkega võtta ette mitmepäevane reis ja minna pildil olevale koerale appi. Ta väitis, et oli viie minutiga uksest väljas, autos ja koera poole teel.

Koeraomanikud olid majast välja kolinud juba kuu aega tagasi, rääkisid naabrid Oliverile. Nad jätsid koera koos teiste ebavajalike asjadega teeservale järgmist omanikku ootama. Ustav koer Boo ootas kannatlikult omanikke koju tagasi. Naabrid olid teda senini toitnud, sest koer keeldus maja juurest liikumast", rääkis Oliver.

Oliver istus koera kõrvale madratsile maha ja püüdis kannatlikul meelel tema usaldust võita ning seeläbi ta lahkuma meelitada. “Ma rääkisin temaga juttu ja proovisin Boogaga aega veetes tema usaldust inimestesse taastada,” rääkis Oliver TIME'le. Boo aga ei võtnud vedu.

Oliver ootas seal koos koeraga üksteist tundi. Ta lahkus öösel kell üks ja tuli tema juurde koos toiduga tagasi juba järgmisel hommikul. Boo sõi pakutud toidu ära, kuid Oliveril võttis veel mõned tunnid enne, kui neljajalgne sõber omale kaelarihma lubas kaela asetada.

Oliver mässis koera teki sisse ja viis ta esimese asjana veterinaari juurde kontrolli, kus selgus, et Bool on südameuss. See tähendab, et koer ei saa uude koju enne, kui tema tervis on lõplikult korras, mis võib võtta tavaliselt umbkaudu kuus kuud. Hetkel otsib Oliver Boole hoiukodu, kus ta vaikselt kosuda saab.

Allikas: time.com