Varjupaik tõdeb, et esialgu said pildid üles küll ainult kõige eristuvamatest, kuid kindlasti püüavad nad järgnevatel päevadel ka teise puuri seltskonnast pildid üles saada. Nii saab praegu kodulehel tutvuda Paloma, Pombase, Dùfuri, Palummi ja Poppeniga – kas pole mitte vahvad nimed?

„Kuna me oleme tuvide soo määramises üsna kogenematud ja kättesaadav info selles osas jätab meid ka hätta, siis ülejäänud seltskond on sooliselt määratlemata ja kõik on üsna ühte nägu,” kirjutab varjupaik. Mõne juba kodulehel leitava itsitaja kohta on aga üht-teist teada – näiteks on Dùfur värvuselt hallikasroosa ja olgugi et ka tema sugu ei julge keegi 100% lubada, tõdeb varjupaik, et käitumine on sellel vahval naerutuvil nagu mehel muiste ja eks käitumise järgi nende sugusid vist põhiliselt määrataksegi. Roosa Paloma-nimelise itsitaja käitumine viitab aga seevastu jällegi teatud naiselikkusele.

Olgugi et varjupaiga töötajad suhtusid algul linnukestesse ehk isegi pisikese eelarvamusega, on kümme toredat itsitavat naerutuvi suutnud juba kogu kollektiivi südamed järjest vallutada. Nii tõdevadki varjupaiga töötajad naljatades, et nüüd võib neid kutsuda ka tuvitädideks ja -onudeks.

Ehk võiks mõni neist vallutada ka sinu südame? Olgu seejuures mainitud, et kuna naerutuvi on seltsinguline lind, eelistavad nad koju minna koos mõne sõbraga ülejäänud seltskonnast.

Tutvu tuvidega siin.