Tänaseks on see kassipoiss olnud juba 6 päeva õnnelikult hoiukodus taastumas ja jõudu kogumas. Hoiukodul jagub sellele vaprale kassile vaid kiidusõnu, jagab MTÜ Kasside Turvakodu rõõmusõnumeid oma Facebooki lehel.

"Meie kuus päeva Tiigriga on möödunud imeliselt. Tiiger on väga sõbralik, pugeja, tõeline sülekass ja meie suur lemmik. Kui meil vabad päevad on olnud, oleme diivanil lebotanud ja Tiiger on alati läheduses, ta ei lähe kaugemale kui üks meeter. Oma torbikuga on ta nii armsalt kohmetu, aga tasapisi vast harjub sellega. Kiisu on meile nii südamesse pugenud...
Eile õhtul, kui valmistusime magamaminekuks, panime Tiigri jälle vannituppa, et ta öösel endale liiga ei teeks, aga mõned hetked pärast ukse kinnitõmbamist kuulsime suurt mürglit ja näugumist, läksin vaatama ja näugumine muutus veel haledamaks, väikese ukseprao vahelt jooksis ta kiiresti elutuppa, hüppas diivanile ja tõmbas sinna kerra. Teda rahustama minnes nägin, et kiisukesel on silmad märjad, ta puges ruttu mulle sülle ja hakkas nurruma. Ümber oma käpakeste on ta meid keeranud, seega enam ei taha teda üldse vannituppa üksinda jätta."

Kass Tiiger tänab kõiki annetajaid ja poolehoidjaid. Tema kõrval olev haav paraneb jõudsalt ning loodetavasti saab kass õigepea minna ka kõrvauuringutele, mis tugeva põletiku tõttu algselt tegemata jäid.

"Tiiger on südamest tänulik, et teda märgati, sest hoolimine muudab maailma," tänab MTÜ Kasside Turvakodu kõiki loomasõpru.

Vaata selle kassi lugu SIIT.