Laupäeval suundus tundmatuks jääda sooviv naine Ameerikas Georgia osariigis kajakisõidule, kuid ilus päev võttis ootamatu pöörde, kui naine märkas oma jala peal ämblikku. Naine oli autot jõekaldal parasjagu ümber keeramas, kui ämblik tema jala peale ronis. Seepeale kaotas naine enesevalitsuse ja hüppas autost välja. Otsus tuli kiirelt ja kuna auto veel liikus, vajus masin jõkke. Ämblik jäi sinna sisse. Auto oli vaid mõne sekundiga täielikult vee all.

See aga ei ole ainus omalaadne juhtum. Kurioosseid juhtumeid on veel. Näiteks 2017. aastal ehmatas üks mees kodus ämblikku nähes sedavõrd, et üritas putukat isetehtud leegiheitjaga tappa. Tulemus oli aga see, et põlema läks terve maja. Ka 2018. aastal üritas üks meesterahvas ämblikku sarnasel viisil tappa. Kahjuks põles maha tema lipukollektsioon ja suur osa ka korterist.

Spider ID hinnangul elab Georgia osariigis 54 erinevat liiki ämblikke. Suurem osa neist on kahjutud ega tee inimesele liiga. Tõenäoliselt oli ka see ämblik täiesti ohutu. Selles piirkonnas on ainult kaks mürgist ämblikuliiki: must lesk ja pruun eraämblik.

Allikas: iflscience.com