„Kahepäevase konverentsi pühendame loomade kaitsmisele ja päästmisele ning inimestele, kes tegelevad iga päev loomade aitamisega,“ kommenteeris ELS-i juhatuse liige Geit Karurahu. Esimesel päeval räägitakse hulkuvatest ja kodututest loomadest ning nendega seotud probleemidest. Tutvustatakse Tallinna loomade varjupaika ja antakse ülevaade selle pidamisest. Päeva teine pool pühendatakse inimestele, kes tegelevad loomade aitamisega. Puudutatakse ka kõigi loomakaitsjate jaoks rasket ja tundlikku teemat – läbipõlemine – mida see tähendab ja kuidas seda vältida.

Konverentsi teise päeva sisustab Helen Woodward Animal Centeri seminariga „The Business of Saving Lives” („Loomakaitse organisatsiooni juhtimine”). Tegu on 1972. aastal asutatud mittetulundusühinguga, mille eesmärk on aidata loomi ja inimesi. Samuti korraldavad nad koolitusi üle maailma eesmärgiga õpetada loomi kaitsvaid MTÜ-sid juhtima oma organisatsiooni kui äri. Kursus on loodud loomi abistavatele organisatsioonidele, kes soovivad areneda kasutades juba proovitud ja toimivaid meetodeid. Seminar sobib kõigile, kes soovivad tõsta inimeste teadlikkust, suurendada annetusi või korraldada heategevuslikku tuluüritust. „The Business of Saving Lives” aitab kindlasti leida uusi ja erinevaid lähenemisi, kuidas jõuda oma eesmärkideni.

Konverentsil on oodatud osalema kõik, kes tegelevad loomade aitamise ja kaitsmisega. Tegu on hea võimalusega tutvuda nii Eestis kui ka mujal tegutsevate organisatsioonidega. Loomakaitse konverentsile registreerumine on avatud ja varem registreerujatele kehtib soodsam hind.

Registreeruda ja rohkem informatsiooni saab SIIT.