Olukord on isegi nii tõsine, et Royal Maili ametnikud on saatnud 4-aastase Bella omanikele kirja, et juhul, kui nad kassi korrale ei kutsu, keelduvad kirjakandjad edaspidi nendeni kirju toimetamast, vahendab Daily Mail.

Bellal on kombeks iga kord, kui postiluugi kallal keegi kolistab, ukse najale hüpata ja kirju vastu vastu võtta. See aga häirib kirjakandjaid, kes kardavad oma sõrmede pärast, sest Bellal on üsna teravad küüned. Royal Maili ametnikud saatsid peale riskide hindamist Bella pererahvale ühemõttelise teate: kui olukord ei muutu, siis kirjakandajad sellesse majja kirju enam ei too.

Kassi omanikud Matthew Sampson ja Laura Lowe ütlevad, et kass pole enne kunagi rünnanud, aga ilmselgelt ei paista kirjakandja tema kõige suurem sõber olevat. Kui kirjakandja ukse juurde jõuab, laseb Bella kuuldavale urina moodi häälitsuse. "Ma pole teda kunagi varem urisemas kuulnud," imestab Matthew. Royal Maililt saadud kirja kommenteerib Matthew järgnevalt: "Ma teadsin, et Bella pole kirjakandjasse ülearu kiindunud, aga ma pole kunagi näinud teda kirjakandjat ründamas ja mul on kahju, et nii on juhtunud. Ma ka ei tea, kuidas kassi peatada, aga Bella meelest on see kõigest mäng."

Ja siin on veel üks video kassist, kellele kirjakandja kolistamine postiluugiga palju lõbu pakub.