Juba traditsiooniks kujunenud pühadeaegse kampaania käigus on kaheksateistkümnes PetCity poes spetsiaalsed annetuskastid koos nimekirjadega toodetest, mida varjupaigad enim vajavad. Ühtlasi kutsub kampaania üles võtma lemmikloom just nimelt varjupaigast.
Tänavuse kampaania patroon, saatejuht Robert Rool leidis omale varjupaigast ustava sõbra – valge kiisu Dagne. „Olen üliõnnelik, et oma parima sõbra just varjupaigast võtsin. Nähes ka Dagne tänulikkust, et lõpuks sai ta omale tõelise kodu, teeb mind veel eriti rõõmsaks. Soovitan kõigil, kel vähegi võimalik lemmikloom võtta, teha seda just varjupaigast.

Kampaania "Toeta käppa!"

Varjupaikades on nii palju kodusoojust vajavaid loomi,“ ütleb Robert.
Varjupaikade MTÜ juhi Triinu Priksi sõnul on kõige rohkem koduotsijaid just kasside hulgas. „Millegipärast seostub inimestele varjupaik peamiselt koertega ja nemad leiavadki kõige kiiremini uue kodu. Meie varjupaikades on aga 600 kassi, kes ootavad pikisilmi armastavasse perre jõudmisest.Koeri on meil umbes kümme kordavähem ehk ligi kuuskümmend. Sel aastal kutsumegi mõtlema sellele, kas headel Eesti inimestel oleks pakkuda kodusoojust eelkõige kiisudele,“ sõnab varjupaikade esindaja.

Kel pole aga võimalik looma võtta, siis on vägagi teretulnud koduta loomade aitamine. „Kõige rohkem vajavad varjupaigad igapäevaseid asju – kassiliiva, erinevas vanuses kassidele kvaliteetset kuivtoitu ning konserve nii koertele kui kassidele. Meie varjupaikades kulub iga päev kasside eest hoolitsemisele keskmiselt 126 liitrit liiva, 300 kassieinet ja 39 kg kuivtoitu ning koertele 30 konservi ja 30 kg kuivtoitu,“ loetleb Triinu Priks.
PetCity turundusjuht, kampaania korraldaja Maria Otsa ütleb, et nimekirjad vajaminevatest toodetest on alates novembri algusest olemas kaheksateistkümnes PetCity poes üle Eesti. Rohkem infot kampaania kohta
leiab: www.petcity.ee/anneta
Annetuskampaania „Aitame koos!“ kestab 12. jaanuarini.