Loomaaia Sõprade Seltsi kaasabil lasti teisipäeval jääkarubasseinidesse eluskala – 15 vikerforelli Jõgisoo Forellipüük OÜ kalavarudest. Vilunud kalamees jääkaru Aron oli järgmiseks hommikuks kõik forellid oma basseinist välja püüdnud. Emakaru Friida aga vette ei kipu ja nii saavad kalad tema basseinis rahumeeli ujuda.

Kääbusjõehobu Pupa vaderid pereettevõttest Tammer OÜ tõid oma hoolealusele sünnipäevakingiks suure korvitäie magusaid pirne, lehtsalatit ja peeti. Pupa sai jälle mõnuleda sooja duši all.

Emaelevandid Fien ja Draay said endale laest rippuva heinavõrgu ja harjuvad nüüd heinasuutäit londiga kõrgustest sikutama.

Jõe- ja tüügassigadele kinnitati latriseina külge mõnusad sügamisharjad. Pulmaajale kohaselt aktiivseks muutunud habekotkad ehitavad pesa ja paarituvad. Looduskooli eluslooduse klassi terraariumi kolis elama pisike palvetajaritsikas.

Neljapäeva hommikul saabusid loomaaeda uued loomad: nooruke manulipoiss, kel nimeks Altani, ja violett-turako emaslind Wrocławi loomaaiast ning isane keskhiina goral Dresdenist. Paljundusprogrammi koordinaatori soovitusel Tallinna saabunud turakot ootab siin ees üheksaaastane isaslind, goralipoissi aga Tallinnas sündinud neljaaastane emane goral Tiza.

Tallinna loomaaiast läksid Dresdeni poole teele keskhiina gorali ja kubani tuuri sikud ning Libereci saadeti buhhaara uriaali jäär.