Veider lugu algas sellega, et Paraiba osariigis baari sattunud kaputsiinahv jõi kõigepealt ära klaasi põhja jäetud rummi. Seejärel haaras looma agressiivsushoog, ta haaras pika teraga noa ja hakkas sellega teisi baarikülastajaid terroriseerima, vahendab Daily Mail.

Mingil põhjusel eelistas ahv just mehi noaga ähvardada, naistest ta välja ei teinud. Seejärel hüppas ahv katusele, kus ta noateraga vihaselt katusekive kraapis.

Selleks, et tige loom kinni püüda, oli baaripidaja sunnitud välja kutsuma tuletõrjujad. Viimastel õnnestuski ahv kinni püüda ja toimetada ahvide reservaati. Kuid sealgi ei saanud loom rahu ja kippus ümberkaudseid elanikke tülitama. Nüüd peavad ametnikud otsustama, kas teda üldse vabadusse lasta või peaks ta oma ülejäänud elu vangistuses veetma.

Kaputsiinahvid võivad olla üllatavalt keevaverelised ja nad ei kannata, kui neile antakse vähem meelehead, kui nad enda meelest vääriksid. Näiteks ärritab neid isegi see, kui liigikaaslastel on rohkem toitu.

Vastupidiselt kaputsiinahvidele käituvad šimpansid agressiivselt ainult siis, kui nad tunnetavad, et liigikaaslane on midagi lubamatut korda saatnud, näiteks varastanud toitu.