"Viimastel päevadel on olukord meie riigis drastiliselt muutunud ja seepärast ei pea me mõistlikuks korraldada vähemalt kuni mai alguseni ka e-võistluseid. Palume kõikidel tallide- ja hobuseomanikel jälgida rangelt eriolukorrast tingitud reegleid ning hoida nii enda kui kaasmaalaste tervist. 2+2 reegel kehtib ka tallides!" teatab liit sotsiaalmeedias.

"Me tervitame ratsaspordi kogukonna initsiatiivi leida uus lahendusi, et tagada hobuste liikumine ja seeläbi nende heaolu. Küll aga näeme hetkel, et e-võistluseid ei ole võimalik pidada, ilma et rikutaks 2+2 reegleid ning seepärast kutsume üles neid olukorra paranemiseni edasi lükkama.
Loodame väga, et e-võistluste korraldajad jätkavad selle formaadiga ka siis, kui tavavõistlused on lubatud. Seniks aga, püsime kodus ja hoiame tervist!"

Eesti esimesed e-võistlused koolisõidus toimusid tänavu veebruari lõpus.
Neil kehtisid samad reeglid, mis tavavõistlusel, erinevus seisnes vaid selles, võistlusel osalemiseks ei pidanud kuhugi sõitma ning soorituse võis teha endale mugaval ajal ja sobivas paigas. Oma sõidust tuli valmistada videod ning need kohtunikele hindamiseks saata.