Kui juunis läks MTÜ Pesaleidja andmetel koju vaid 28 ja juulis juba 46 kassi, siis nii augustis kui ka septembris said uue kodu lausa 55 kassi. "Loodame, et oktoobris ja novembris on numbrid juba vähemalt 66 ja 66," vaatab MTÜ Pesaleidja lootusrikkalt lähitulevikule otsa ja tänab kõiki, kes on saanud kasse abistada ja kuulutusi ning abipalveid jagada. Pesaleidja tänab kõiki, kes on loomade käekäigule kaasa elanud. "Nii tore, et elate kõigile meie kiisudele kaasa ja aitate meil neile uued ideaalsed kodud leida - aitäh!" kirjutab MTÜ Pesaleidja Facebooki lehel.

Võib öelda, et septembri esimene kojumineja oli kuulus staarkass, sest Kristiine keskuse tualetist leitud Krisi lugu jõudis ka meediasse. Talle tekkis mitu soovijat, kuid kohtumine esimese huvilisega oli justkui armastus esimesest silmapilgust, mistõttu otsustas hoiukodu selle hüljatud must-valge karvapalli just neile loovutada.

"55 kassi seas läks koju ka must-valge Bella Donna, kelle missiooniks on nii heas kui halvas olla maailma vahvaim ja armsaim sõber 4-aastasele tüdrukule ja 6-aastasele kassipoisile, kellega koos lõputult väikeseid vigureid teha. Vaadake vaid seda pilku - ta on uuteks seiklusteks valmis," kommenteerib Pesaleidja.

Kaks Pesaleidja hoolealust leidsid uue kodu ja omaniku ja septembris toimunud Uue-Maailma tänavafestivalil. Seal kohtusid uute omanikega rahuliku iseloomuga Remo ja tõeline kassiprintsess Dmanisi.

"Ilusat nurrumist päris oma kodudes, armsad kiisud," soovib Pesaleidja kodu leidnud kassidele ja kallistab ka kõiki uusi kassiomanikke.