Mida kinkida koerale?

Koerad rõõmustavad kindlasti naturaalse maiuse üle, mis annab tegevust ja maitseb hästi. Parimaks maiuseks võiks valida seakõrva või pullipeenise, mis on koertele delikatessiks.

Koer

Sõbrapäeval võiks võtta veidi aega tegelemiseks oma lemmikuga, käia metsas jalutamas, lasta koeral ennast vabalt ja mõnusalt tunda. Rõõmu pakub kindlasti ka uus huvitav mänguasi, millega saab koos koeraga mängida. Kvaliteetsest kummist valmistatud vastupidavaid mänguasju, millest on saanud koerte lemmikud, leiab näiteks zookauplusest Penner. Mänguasju on erineva kujuga, piiksuvaid kui ka ilma piiksuta. Koerale, kellele meeldib mängida peremehega koos, sobib hästi mänguasi koos köiega, millega saab mugavalt mängida kahekesi.

Mida kinkida kassile?

Kvaliteetne ja maitsev kingitus on alati kassile sobilik kink. Zookauplus Penner pakub konserve, mis on tehtud puhtast fileelihast, valikus on nii tuunikala kui ka kanaliha. Lisaks saab valida ka kalalihast maiuspulgad, mille peale kassid kindlasti nurru löövad.
Miks mitte üllatada kiisut uue huvitava kraapimispostiga, millel on lisaks mängupallid ja suled. Mänguasjadest pakub kassile suurt huvi naturaalsest nahast hiireke, sulgedega pallid on samuti kasside lemmikud.

Kass

Sõbralik oleks ka meeles pidada loomakesi varjupaikades, kellel oma parimat sõpra ei ole, kellele rõõmsalt saba liputada. Varjupaiga loomad rõõmustavad külaliste üle, kes suhtlevad ja nendega tegelevad.
Sõbrapäevakingitus on päev täis rõõmu ja armastust. Jagatud armastus on kõige suurem armastus.