"Sinbad jõudis meie varjupaika pärast seda, kui üks töötaja nägi teda eaka härrasmehe kodus. Mees ei suutnud iseendagi eest hästi hoolt kanda ja sellest andis selget tunnistust ka Sinbadi seisund,” ütles Elliott Serrano Chicago loomakaitse seltsist.


Kui 3,2-kiloselt kiisult kogu see “karvavaip” maha pügati, selgus, et pulstunud karv kaalus üle poole tema kehakaalust! Liikumisvõimaluse puudumise tõttu olid kassi tagajalad kahjuks atrofeerunud, kuid Sinbad ei andnud alla.

"Ta oli kogu kurnava pügamisprotseduuri ajal väga tolerantne ja leebe. Selle peale kulus mitu tundi, "rääkis Elliott ja lisas: "Pidime teda kunstlikult söötma, et olla kindlad, et ta seedesüsteem toimib ja neerud kahjustada ei saaks."

Mees, kes kassi ajutiselt hoiukodu pakkumise eesmärgil oma perre võttis, adopteeris hiljem Sinbadi päriselt. "Nüüd saab talle osaks palju õrnust, hella hoolitsust ja tähelepanu. Mind hämmastab, kui väga ta inimesi armastab, ehkki nood pole teda mitte alati väga hästi kohelnud," ütleb Elliott. "See on õppetund, millest me kõik võiksime õppust võtta."

Allikas: boredpanda.com