Vastukaja Täpsi õnnetule elule oli võimas ning MTÜ Kasside Turvakodu sai huvilistelt väga palju kirju, kes kõik Täpsile kodu tahtsid pakkuda. On nii tore mõelda, et meie seas on tohutul hulgal häid inimesi, kes on valmis hätta jäänud loomi nõu ja jõuga aitama.

Loe Täpsi mineviku kohta täpsemalt SIIT.

MTÜ Kasside Turvakodu sai Täpsi uuelt omanikult südantsoojendava kirja:

Armas Kasside Turvakodu!

Vabandan, et mu kiri viibis. Nagu telefonis ütlesin, siis Täps veel kohaneb meiega (ja meie temaga), aga edusammud on märgatavad. Esimesel päeval ja ööl ta pelgas veidi ja leidis turvatunnet diivani alla varjudes. Teisel päeval tuli ta aga sõbraliku kutse peale oma uusi valdusi uudistama. Täps käib viisakalt liivakastis ja nutmas teda ei ole me veel kordagi kuulnud. Lisaks armastab ta end vastu pereliikmete jalgu hõõrudes paisid lunida. Eile õhtul oli eriliselt armas hetk, kui Täps ronis õhtul minu kõrvale voodisse telekat vaatama ja magas seal terve öö. Alguses pani imearmsalt oma peakese üle minu pikalt välja sirutatud käe. Täna lamasklesin voodil ja Täps ühines taas, seekord end mu jalale magama sättides (pildil). Esmaste vaatlustulemuste põhjal võib väita, et Täpsi lemmiksarjadeks on "Sõbrad" ja "Minu köök on parim".


Kõike ilusat soovides ning tervitusi saates

MTÜ Kasside Turvakodu tänab kogu südamest loole kaasaelajaid ja sõnab: "Meil on südamest hea meel, et Täps on taaskord armastatud ja hoitud. Tänu teile oleme muutunud taaskord ühe nurriku saatust!"