USAs Louisianas elav Hollie Breaux Mallet märkas turvakaamera salvestisi vaadates, et tema koeraga käib pidevalt üks poiss mängimas. Poiss sõidab rattaga garaaži juurde, hüppab sadulast, mängib lühikest aega koeraga ja seejärel jookseb tagasi ratta juurde ja sõidab minema. Hollie postitas Facebooki lõigu turvakaamera videost ja küsis, kas keegi teab, kes see koerasõbrast poiss on, ja lisas, et laps on edaspidigi oodatud tema koeraga mängima.

Üllatusega avastas Hollie, et postitusele vastati juba 24 tunni jooksul. Vastajaks oli Ginger Clement Breaux, kes kinnitas, et videol on tema poeg Josh. "Josh räägib sinu koerast pidevalt. Iga kord, kui me garaažisit möödume, vaatab ta, kas koer istub ikka oma koha peal, aga ma ei teadnud, et ta koeraga mängimas käib. Kui ma videot nägin, olin emana alguses segaduses, sest Josh teab, et ei tohi võõral kinnistul viibida, aga täna hommikul ärgates olin siiski õnnelik, sest Josh jumaldab väga koeri." Naine kinnitas, et poisi enda koer, kes oli perre võetud siis, kui Josh oli alles kaheaastane, oli surnud aasta tagasi.

"Alguses kui Joshile videot näitasin, siis ta punastas, aga seejärel naeratas ja ütles: "Ema, sa ju tead, kui väga ma koeri armastan."", sõnas poisi ema.

Allikas: Daily Mail