Greenlee Marie hukkus 7. juulil oma kodus, kui ta püüdis päästa pesukuivati taha lõksu jäänud väikeseid ja abivajavaid kassipoegi. Laps hukkus kodumasinalt saadud elektrilöögi tagajärjel.

Greenlee oli laps, kel jätkus armastust igaühele, kel oli õnn temaga kohtuda. Perekond on juhtunust šokeeritud ja leinab oma kaotatud last. Greenlee ema, Shelby Roos sõnas Facebooki postituses, et Greenlee armastas oma kassipoegi tohutult. Vanust vaid 10 aastat, oli ta ülimalt rõõmsameelne ja heasüdamlik tütarlaps, kel jätkus südant ja kaastunnet mitte ainult inimeste vaid ka hüljatud ja vigastatud loomadele. Ta mõjus justkui tervendava päikesekiirena igaühele, kes temaga kohtus. Juba 10-aastasena jätkus tal kõige elava osas hoolt ja armastust rohkem, kui paljudel terve elu jooksul leidub.

Oma lühikese elu jooksul aitas see laps paljusid ja jagas oma tähelepanu ja armastust neile, kes tema sõnul seda rohkem väärisid ja vajasid. Suureks saades oli tema südamesooviks õppida veterinaariat ja aidata veelgi enam abivajavaid loomi.

Perekond on juhtunust šokeeritud, leinas ja püüab kõigest väest selle traagilise sündmuse keerises juhtunule mingi seletuse anda ja rahu sõlmida.

Allikas: people.com