14-aastane Wilson, kellel tuvastati hiljuti vähk, veetis oma viimased päevad täis rõõmu, päikest ja lemmikinimesi. Seda võimaldasid talle tema omanikud Stephen, Christen, Jonah ja Noah Rampersad, vahendab The Sun.

Floridas elav pere oli looma rasket diagnoosi teada saades murtud. Nimelt selgus hiljuti, et koer kannatab põie-ja kõhuvähi all ning kuna Wilsoni haigus on arenenud väga kaugele, tuleks ta kannatuste vältimiseks magama panna.

Perekond otsustas aga, et koera viimased päevad peaksid olema ühed tema elu õnnelikumad, mistõttu viisid nad looma nädalavahetust nautima. Wilsoni nädalavahetus algas paadisõiduga, kus loom pritsis lõbusalt vett. Seda võimaldas tal teha veterinaari poolt eelnevalt tehtud valuvaigistav süst.

Järgmise päeva veetis koer koos pereisa Stepheniga, kes töötab tuletõrjujana. Koer sai veeta päeva mehe töö juures, nautida autosõite poodi ja lihtsalt veeta aega kõigi oma pere liikmetega. Pereisa Stepheni sõnul ei lahkunud koer tol päeval mitte kordagi nende kõrvalt...

Päeval, mil Wilson tuli magama panna, viidi loom aga randa jalutama ning rannaäärsesse restorani sööma. Seal nautis Wilson burgerit ja friikartuleid, tervet taldrikutäit peekonit ning magustoiduks toodi koerale suur kausitäis vaniljejäätist. Wilson oli tol päeval restorani töötajate seas väga menukas, nad valasid ta lausa kallistustega üle.

"Wilson oli väga elevil kõige suhtes," rääkis pereisa Stephen. "Iga kord, kui söök tuli, kerkisid ta kõrvad üles," lisas ta.

Pärast koerakese viimast söömaaega tuli aga Stephenil ta raske südamega viia veterinaari juurde - Wilson lahkus meie seast eelmisel esmaspäeval rahulikult Stepheni käte vahel uinudes.

Koera lahkumine oligi eriti valus pereisale, sest Stephen oli koos Wilsoniga olnud alates ajast, kui ta kohtas oma abikaasat.

Rampersad`i perekond oli aga äärmiselt liigutatud paljude inimeste toetusest, kes pärast koera lahkumist nendega ühendust võtsid.