4. detsembri pealelõunal läks Tartumaal Kastre vallas Kaagvere külas kaduma isane kastreeritud koer. Juba 14 aastat vana segavereline koer on äärmiselt sõbraliku iseloomuga, kuid pisut arglik. Tal on punakaspruun pikemat sorti karv ja ta reageerib nimele Družok. Družok on kiibistatud.

Aktiivsed otsingud on kestnud juba pea nädala, kuid seni tulutult. Koeraomanikud on välja pannud vaevatasu inimesele, kes Družoki elusalt üles leiab. Kahjuks on Družok juba väga vana. Ta on pime ning kurt, mistõttu on ta tõenäoliselt ehmunud ja kuhugi peitu pugenud.

Družoki ainukene relv on haistmine. Ta on toidust väga motiveeritud ja maiustuste abil on teda ka lihtne ligi meelitada. Haistmine on tal omanike sõnul väga hea. Samuti võib ta reageerida ka teravale vilistamisele ja tugevatele hüüetele! Ta on sõbraliku iseloomuga.

Viimati on teda nähtud Kastre vallas asuva Sarakuste küla kandis ringi luusimas. Sealkandis elavad inimesed võiksid üle vaadata ka oma kuurid, varjualused, garaažid ja kõik sarnased kohad, kuhu eakas koer võiks ehk varjule pugeda.

Kui Sina Družoki märkad, võta ühendust numbritel 55 644 431 või 55 28 709. Omanikud on valvel ka öösel. Palun levita seda postitust, et Družok saaks jõuluks koju!