Kasside Turvakodu tähistab laupäeval, 17. märtsil kell 14-18 oma 11. sünnipäeva ning ootab sel puhul kõiki kassisõpru külla. Pidustused toimuvad õdusas ja armsas turvakodus otse Tallinna südames.

Piduliku päeva puhul korraldab turvakodu kassipresident Remus ka suurejoonelise vastuvõtu! Maitsta saab sünnipäevatorti ning jututeemasid jagub kauemaks.

"Meie nurrumootorid ootavad pidupäeva juba väga, kuna nemad ei ole saanud veel kunagi päris enda sünnipäevi tähistada. Seetõttu on Turvakodu sünnipäev nende jaoks alati justkui nende endi oma – tuuakse kingitusi, tehakse paisid ning tuntakse üksteisest rõõmu. Meie armsad karvapallid on elu jooksul pidanud väga palju läbi elama ning meie oleme alati andnud oma parima, et muuta nende koduootus võimalikult mugavaks. Seetõttu oleksime me väga õnnelikud, kui meie Sõbrad sooviksid sel aastal tuua meie hoolealustele natukene teistsugused kingitused," kirjutab Kasside Turvakodu oma Facebooki lehel.

Turvakodu on tänulik rahaliste annetuste eest, mis võimaldavad hoolealustele vajalikku ravitoitu, pesasid, mänguasju ja muid tarvikuid soetada ning terviseprotseduure teostada.

"Turvakodus on kohapeal armsad annetuskastid iga fondi jaoks ning kõik külalised saavad valida fondi, mida enim toetada soovivad," kirjutab turvakodu.

Saa osa südamlikust sünnipäevast ja kingi MTÜ Kasside Turvakodu kassiperele üks meeldejääv sünnipäev!

Vaata ürituse kohta lisa SIIT.

Oma tulekust palub turvakodu teada anda meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee.