MTÜ Kasside Turvakodu kutsub kõiki loomasõpru saama osa toredast sõbrapäevale pühendatud üritusest, mis leiab aset juba eeloleval pühapäeval!

Sõbrapäeval ütleme kõikidele oma sõpradele kui kallid nad meile on – kui väga neid hindame, kui väga me neid hoiame. Meie turvakodus on kümneid vahvaid nurrumootoreid, kes veel oma parimat sõpra leidnud ei ole. Neil ei ole veel südamesõpra, kes neid kõige kallimaks peaks ning selle aasta sõbrapäeva veedavad nad veel koduootuses. Seetõttu tahame neile kinkida ühe imeilusa päeva ning näidata neile, et kuigi nad veel oma südamesõpru leidnud ei ole, on neil palju-palju armsaid sõpru, kes neist hoolivad!


Nii kutsumegi teid veetma imelist sõbrapäevapidu Kasside Turvakodus pühapäeval, 12. veebruaril, kell 12-16! Kohapeal toimub suur kassipaitamisvõistlus ning muidugi on teiste seas kohal ka Kasside Turvakodu president Mürakas ja turvakodu suurim musikass Berii! Berii on lubanud, et pühib oma suu krõbinatest puhtaks ning kingib sõpradele palju-palju musisid ja hellust!


Oma tulekust anna kindlasti teada aadressil info@kassideturvakodu.ee

Tule külla ning kingime alles kodu ootavatele nurrikutele maailma ilusaima sõbrapäeva!