Eesti Loomakaitse Selts, Skechers ja Pirita Linnaosa Valitsus kutsuvad 8. juunil liikuma loomade heaks. Juba kuuendat korda toimub lemmikloomaomanike seas populaarseks saanud heategevusüritus Käpakäik. Loomi on võimalik toetada osaledes heategevuslikul rongkäigul, lemmikuga orienteerumisel, 5 km kõnnil või lastejooksul. Tuju hoiavad Käpakäigul üleval Sissi, Margus Vaher ja HOLsisters.

Käpakäiguga kutsutakse inimesi üles tegelema oma lemmikuga ja aitama neid loomi, kel oma perekonda veel ei ole. „Kutsume inimesi üles arvestama loomadega linnas, pöörama rohkem tähelepanu enda lemmikutele ja loomulikult aitama neid, kes on hädas. Üritusel anname loomasõpradele selleks mitmeid toredaid võimalusi. Tegevust leiavad nii loomaomanikud, kui ka need, kel veel oma lemmiklooma ei ole,” kommenteeris ELS-i kommunikatsiooni- ja turundusjuht Geit Karurahu.

Üritus algab juba traditsiooniks saanud rongkäiguga ja jätkub kogupereüritusega Pirita velodroomil, kus toimuvad heategevuslikud spordivõistlused. Koos nelja- ja kahejalgse sõbraga saab osaleda lõbusal orienteerumisel. Neid, kel lemmik on kodune või kel veel oma looma ei ole, ootame 5 km kõnnile ning lapsi jooksma. Auhinnad panevad välja Skechers ja PetCity.

Käpakäik toimub 8. juunil algusega kell 11.00 Lauluväljaku mereväravate juurest ja liigub edasi mööda Pirita promenaadi velodroomile. Rongkäigule järgneval üritusel saab osaleda heategevuslikel spordivõistlustel ja kõnnil, tutvuda varjupaiga koertega ning küsida nõu lemmiku võtmise kohta.

Registreeruda saad SIIN.