Kahepäevane koolitus on pühendatud loomade kaitsmisele ja päästmisele ning inimestele, kes igapäevaselt loomade aitamisega tegelevad. Esimesel päeval räägitakse hulkuvatest/kodututest loomadest ja nendega seotud probleemidest. Tutvustatakse varjupaika ja antakse ülevaade selle pidamisest. Päeva teine pool on pühendatud inimestele, kes loomade aitamisega tegelevad. Puudutatakse kõigi loomakaitsjate jaoks rasket ja tundlikku teemat, milleks on läbipõlemine – mida see tähendab ja kuidas seda vältida.

Konverentsil teise päeva sisustab Helen Woodward Animal Center seminariga The Business of Saving Lives (organisatsiooni juhtimine). Tegu on 1972. aastal asutatud mittetulundusühinguga, mille eesmärgiks on aidata loomi ja inimesi. Jagatakse oma kogemusi ja meetodeid, mis on läbi proovitud ja toimivad. „Seminar sobib juba aastaid tegutsevale organisatsioonile kui ka alles oma tegevust alustavale ühingule. The Business of Saving Lives aitab kindlasti leida uusi ja erinevaid lähenemisi, kuidas oma eesmärkideni jõuda, “ kommenteeris Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liige Geit Karurahu.

Konverentsile on oodatud osalema kõik, kes tegelevad loomadega või nende kaitsmisega. Tegu on hea võimalusega tutvuda Eestis kui ka mujal tegutsevate organisatsioonidega. Loomakaitse Konverentsile registreerumine on avatud.

Registreerumise ja rohkem informatsiooni leiad SIIT.