Gordon setteri tõugu 5-aastane koer Sky tõi teisipäeval ilmale pesakonna, kuid vahetult peale kutsikate sündi halvenes järsult koera tervis. Selgus, et Skyd tabas ootamatult väga äge neerupuudulikkus.

"Kutsikad on terved, kuid nende ema, minu parim sõber, võitleb nüüd elu eest. Ainukesed võimalused minu koera elujõud tagasi tuua on tilkravi, vereülekanne ja dialüüs," jagab Anette Maria Facebookis oma muret.

Need protseduurid on äärmiselt kallid ning ühest korrast ei pruugi koera päästmiseks piisata. Ühe vereülekande ja dialüüsi hind ulatub Sky puhul 2000 euro kanti.

"Kuna olen noor inimene ja pean need ravikulud kandma ise, siis oleksin väga tänulik iga toetuse eest," palub lauljatar abi. Sky on Anette Maria esimene koer. "Mul on võimalus temaga veel aastaid koos veeta juhul, kui ma saan talle ravi võimaldada. Iga panus aitab. Ka iga postituse jagamine aitab. Anname talle koos uue võimaluse," kirjutab Anette Maria Facebookis.

Oma toetuse Sky aitamiseks saab teha ülekandega Anette Maria Renniti pangakontole: EE802200221049441645 ANETTE MARIA RENNIT (Swedbank).