Pensionärist endise bioloogi pidu- ja argipäevane toidulaud on tänu veidrale lihahankimise meetodile olnud üsna rikkalik: mees on söönud nirgi- orava-, siili-, mägra- ja isegi saarmapraadi, vahendab Daily Mail.

Kui eelmisel aastal oli Arthur Boydi jõululaual mängrahautis, siis tänavu nautis mees hoopis delfiinipraadi. Kaldale uhutud surnud delfiini leidnud mees kodulähedasest rannast. Selle mereimetaja liha maitsevat aga nii hästi, et mees pistis osa praest juba enne jõulu nahka.

Mehe endi sõnul sobib talle hukkunud loomade liha söömine, sest looma pole toitu eesmärgil tapetud ning sellest tulenevalt ei teki ka süütunnet. "Millist praadi jõululauale panna, sõltub sellest, mida sa umbes nädalake enne jõulu maanteelt leiad. Kui liha näeb värske välja, ei pea muretsema, kui kaua on loom surnud olnud. Külma ilmaga säilib liha nädalaid."

Arthur Boyt veedab jõulud koos naise ja ämmaga, kuid viimased koos mehega delfiinipraadi ei söö. "Minu naine on taimetoitlane, sestap ta ei söö mingu valmistatud toite, eriti veel nendest loomadest, kelle liha ma maantee äärest korjanud olen," tunnistab Boyt.

Pilte ebatraditsiooniliselt jõulupraest näed SIIT.