“Kolm väikest põrsakest” on nii Leedus kui ka Baltimaades esimene farmiloomadele mõeldud varjupaik. See on koht, kuhu tuuakse ebainimlikest ja halbadest tingimustest päästetud loomad. Varjupaik “Kolm väikest põrsakest" ei kasuta loomi mingil viisil ära. Halbadest tingimustest päästetud loomad elavad vabalt ning saavad omavahel suhelda. Loomad on varjupaiga töötajate hoole all ja naudivad inimese tähelepanu.

Organisatsiooni asutajad sõnavad: “Meie missiooniks ei ole mitte ainult päästetud loomadele kindla ja turvalise elupaiga pakkumine, vaid tähtsal kohal on ka ühiskonna harimine. Me julgustame inimesi võtma omaks loomasõbralikud toitumisharjumused ja elustiil. Külastajatel on võimalus varjupaiga loomadega sõbruneda, nendega suhelda ja neid tundma õppida. Nad näevad, et iga loom väärib hoolt, armastust ja austust."

“Kolm väikest põrsakest” on mittetulundusühing. Praegusel hetkel on see koduks pea kolmekümnele loomale, kellest enamik päästeti väga halbadest, kui mitte puudulikest elamistingimustest. Varjupaigas tunnevad nad end esimest korda elus turvaliselt.

Allikas: boredpanda.com