Tallinna loomaaed jagab Facebookis rõõmusõnumit, et Friida ja Nordi tütar Nora, kes elab Schönbrunni loomaaias, on saanud emaks ja hoolitseb oma esimese järeltulija eest hästi. Loomaaed on esialgu muidugi ettevaatlik ja hoiab pöidlaid pihus, sest jääkarupoegade suremus esimes(t)el elukuu(de)l on suur. Norat ja tema pojakese arengut jälgitakse pidevalt pesakaamera kaudu.

Loomaaed kirjutab, et Nora ja tema paariline Ranzo paaritusid kevadel korduvalt. Tiinuses ei saadud olla kindlad enne, kui Nora otsustas, et ei jaga enam magamisboksi Ranzoga. Siis eraldati Ranzo Norast. 9. novembril sündis kaks poega, kellest üks suri esimesel päeval. Viimati kasvasid Viinis kaksikud jääkarupojad üles 12 aastat tagasi – Arktos ja Nanuq. Pärast nende äraviimist 2011. aastal alustati uue jääkarumaja ehitust. Uus maja avati 2014.

Praeguseks on jääkarupoja sünnikaal juba kahekordistunud ja ta joob hoolega piima. Pojakese sugu pole mõistagi veel teada. Tema põhitöö on söömine, magamine ja emme kaisus olemine. Pesast välja pääseb pojake alles jaanuari lõpus. Senikaua näidatakse videoklippe pesas toimuvast kohapeal Jääkarumajas ja samuti Schönbrunni loomaaia kodulehel ning sotsiaalmeedias.