"Happega põletushaavu saanud kassid on hetkel kliinikus ravil. Põletushaavade tõttu on nende ravi pikaajaline ning olulisi muutusi nii kiiresti veel ei teki. Nad saavad jätkuvalt ravi ning loodetavasti mõne nädala pärast on haavad paranenud. Seejärel vajame neilegi hoiukodusid, kus nad koduses keskkonnas armastuse keskel kosuda saaksid," sõnab Külli Mathiesen MTÜ Kasside Turvakodust.

Kümmekond kassi on hetkel veel Narvas, kuid nemadki peaksid nädala esimeses pooles Tallinna jõudma. Olenemata Facebooki postitustest ei ole Külli sõnul kahjuks veel ühtegi kindlat hoiukodu pakkumist neile tulnud. MTÜ Kasside Turvakodu on hädas ja loodab väga, et ka neile kassidele leitakse üheskoos hoiukodud. Kodu vajavate kasside seast leiab igaüks endale selle õige, sest seal on nii triibikuid, punaseid kassipoisse, kirjusid kui ka mustvalgeid hurmureid. Kõik kassid on väga sõbralikud ja ei pelga inimese tähelepanu ega pai. Juba inimest nähes, kipuvad nad rahulolevalt nurru lööma ja käppasid sõtkuma.

"Meie oleme valmis kasse aitama ning meil on isegi abilised, kes kassid Tallinnasse transpordiks, kuid meil ei ole neid kasse kuhugi panna, sest neile ei ole mitte ühtegi hoiukodu. Oleme murtud, sest ilma hoiukodudeta ei saa me neid kiiremas korras ära tuua. Iga seal veedetud päev on kasside jaoks elu ja surma küsimus, mida kauem nad seal abi ootavad, seda suurem on tõenäosus, et nendega võib midagi juhtuda...," kirjutab MTÜ Kasside Turvakodu oma Facebooki lehel.

Kasside Turvakodu kutsub üles kõiki loomasõpru, kel leidub kodus väiksemgi vaba nurgake, kus kassid esmaste protseduuride ajal kosuda saaksid, hoiukodu pakkuma.

Tule MTÜ Kasside Turvakodule appi! Lisainfo saamiseks ja nõu küsimiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee, võib-olla oled just Sina see, kes kasse aidata saab.